Bioenergetika / Energiagyógyászat

A bioenergetika/energiagyógyászat körébe tartozó diagnosztikai és terápiás eljárások során gyógyító és páciens között nem jön létre közvetlen fizikai kontaktus.

Ennek ellenére a gyógyító gyakran úgy „érzi”, hogy a páciens testét is, és a saját testét is láthatatlan erőtér, egyfajta „biomező” hatja át, és veszi körül, és ezen mezők kölcsönhatása révén alakul ki a gyógyító hatás, amely elősegíti, hogy a szervezet képes legyen optimálisan hasznosítani a saját energiáit.

A bioenergetikus a kliens aurájában, finomanyagi testeiben, a csakrarendszerében, valamint a szervezetet behálózó meridián rendszerben dolgozik a tanult technikák alkalmazásával az univerzális energia segítségével.

Alkalmazott energetikai módszerek:

A Reiki és az AROLO  intelligens, isteni eredetű energia, amit testi és lelki harmonizálásra, ezáltal egészségünk megőrzésére és testünk regeneráló folyamatainak megerősítésére használhatunk.

A Reiki rendszeres alkalmazása könnyebbé teheti mindennapi életünket. Az alkalmazott auraharmonizáló és csakratisztító, valamint energetizáló kezelésnek köszönhetően ellenállóbbá válunk a stresszel és a mindennapi kihívásokkal szemben.

Az AROLO egyedi módszere különböző szimbólumok használatával lehetővé teszi a belső diszharmónia okának felismerését, és megszüntetését. Felismerhetővé válnak a karmikus tanulófolyamatok, és elősegíthető ezek gyorsabb, könnyebb befejezése, ezzel támogatva spirituális fejlődésünket.

Kristálygyógyászat

A szervezet betegségei energiahiány vagy néha többlet formájában jelentkeznek. A kristályok az energiakiegyenlítődést segítik, így támogatva a szervezet öngyógyító folyamatait.

A módszer a kristályokban rejlő finom energiát alkalmazza tudati irányítással.

Aktív Szellemgyógyászat

 E módszerrel gyors segítség nyújtható akut esetben illetve konkrét probléma esetén célzott támogatás adható a gyógyulás elősegítésére. A hatékony kezelés kulcsa a szellemgyógyászati diagnosztika, az energiaátviteli technika, a távdiagnosztika és távkezelés, az energetikai injekció, a lézer-technika, illetve az energetikai sebészeti módszerek által sokféle probléma eredményes megoldására alkalmas.