Fülakupunktúra

 

Fülakupunktúrás addiktológia

Az emberi testen vannak olyan kiemelt jelentőségű helyek (arc, orr, nyelv, fejtető, tenyér, talp, has, hát, stb.), ahol az emberi szervezet leképeződik. A fül is ilyen mikrorendszer. Ezen a projekciós felületen megjelenik az emberi test, a egyes szervrendszerek, szervek, testrészek. Oda-vissza hatás, reflexió alapján tudjuk a fülön lévő pontokon a távol lévő szerveket kezelni, illetve a meridiánrendszeren keresztül hatunk az idegrendszerre, immunrendszerre.

A NADA protokoll segíthet  a szerfüggő és nem szerfüggő szenvedélybetegségben szenvedőknek a leszokás folyamatában. Jó hatással van minden fájdalom, testi tünet, lelki zavar mérséklésére, a stressz csökkentésére. Támogatóan hat a méregtelenítésben, fogyókúrában. Harmóniát hoz, általa ismét egyensúlyba kerül a középpontjából kibillent ember, relaxáló hatása van.

Addiktológiai vonatkozásban a marihuána, amfetamin származékok, stimulánsok, bármilyen kábítószer, alkohol, nikotin, koffein vagy egyes gyógyszer okozta függőség elengedésében hatékony eredményeket tudunk elérni a NADA protokoll használatval.

A fülakapunktúrás addiktológiai kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést és a pszichoterápiat, azt hatékonyan kiegészíti.