Tanulási coaching

A tanulási coaching során gyorsított tanulási technikákat sajátíthatsz el, amelyeket alkalmazva sokkal hatékonyabb eredményeid lesznek a tanulásban, de az élet számos más területén is. A coaching folyamat során megtanultakat életed többi területén is alkalmazni tudod majd.

Ajánlott alsó korhatár 10 éves kor. Hatékony segítség általános iskolás felső tagozatosoknak, középiskolásoknak, egyetemistáknak, de felnőtteket is sikeresen tudja támogatni minden új dolog elsajátításában. Maga a tanulás nem fejeződik be az iskolák elvégzésével, hiszen az egész élet egy végtelen tanulás, nap mint nap újabb és újabb készségeket tanulunk, folyamatosan fejlődünk még akkor is, ha ennek nem is vagyunk tudatában.

A tanulási coaching során egy relatív hosszabb távú folyamatban érdemes gondolkodni, amely kezdetben heti, majd kétheti találkozásokat foglal magában. Az otthoni feladatok végzése nagyban hozzájárul az eredményességhez.

A coaching folyamata mindig egyedi, speciálisan alkalmazkodik az elvárt célkitűzésekhez. Tudatos felkészülés a dolgozatokra, felelésre, témazárókra, év végi vizsgákra, középiskolai felvételire, egyetemi felvételire, érettségire, nyelvvizsgára, zárthelyikre, szigorlatokra, államvizsgára és bármilyen megmérettetésre, ami a tanulással kapcsolatos.