Kineziológia

A Touch for Health, természetgyógyászati kineziológia a meridiánokban futó energiát egyenlíti ki, oldja az izmokban lévő feszültséget, csökkenti a stressz szintet, harmonizálja az érzelmi problémák okozta elváltozásokat, jótékonyan hat a gondolkodásra, emeli a szervezet energiaszintjét.

A wellness kineziológia az érzelmi blokkokkal, a pedagógiai kineziológia pedig a tanulási nehézségek okaival és kezelésével foglalkozik.

Mindenki 100%-os energiapotenciállal rendelkezik, teljesen függetlenül életkorától. Nem mindegy azonban, hogy hány százalékhoz tudunk mindebből hozzájutni.

Testünk energiapályái, szervei és szervrendszerei a megterhelés, a stressz, a helytelen táplálkozás, a diszharmonikus érzelmek miatt gyengülnek, de sokszor évekig is eltart, míg észrevesszük ezt. Amikor a tünetek annyira felerősödnek, hogy felfigyelünk rájuk, gyakran már betegséggel találjuk szemben magunkat, amit nem értünk, miért alakult ki.

A stressz az élet része.

A stressz az élet motorja. Ez visz előre minket.

Mindaddig, amíg terhelhetőségünket nem lépi túl, kellemesen érezzük magunkat. Feszült életünk azért válik egyre inkább megerőltetővé, mert nem a valós 100%-os energiáinkból gazdálkodunk. Ennek az a következménye, hogy a test a hiányzó energiát erővel pótolja. Azok a dolgok, amelyeket korábban könnyen vettünk, megerőltetővé válnak.

A stressz mindig egyéni és egyedi. Ez az a reakció, ahogyan az egyén akkor reagál, amikor kibillen az egyensúlyából. Teljesen szubjektív.

A kineziológiai technikák és gyakorlatok az egyensúly visszaállításában segítenek. Támogatják a szervezet egészséges működését testi, lelki és mentális szinten.