Szolgáltatásaim – kezelések

Természetgyógyászat

A természetgyógyászat különböző eljárások sorát kínálja, amelyek mind a szervezeted saját gyógyító erőinek aktiválását szolgálják. A klasszikus természetgyógyászat öt alappilléren nyugszik, ezek a következők: természetes fény, friss levegő, tiszta víz, egészségtudatos táplálkozás, rendszeres mozgás.

A természetgyógyászati terápiákat a holisztikus szemlélet jellemzi, az embert a test, lélek, szellem egységében értelmezi. Kizárólag a szervezet képes saját magát meggyógyítani, ezért minden terápia az öngyógyító folyamataidat támogatja, mint pl.: az akupresszúra, alternatív mozgástechnikák, gyógynövények, Schüssler-sók.

Egyéni családállítás

A módszernek egy olyan formája, amikor csak TE és a vezető van jelen. A blokkok, elakadások, ugyanúgy feltérképezhetőek, mint a csoportos állításokon A képviselők helyett színes lapokat használunk.

Bepillantást nyerhetsz a valóság olyan mély rétegébe, amely a hétköznapokban rejtve marad. Ha megengeded magadnak a Lélek valóságára való rátekintést, akkor a fejlődés, gyógyulás sem marad el. 

A megoldás-orientáltság garantálja, hogy mindig a következő lépésre koncentrálunk, ami a haladásodat szolgálja.

Metamorf Masszázs Technika

A metamorf masszázs egy szelíd lelki blokkoldó technika. A lábon, a kézen, a fejen és az arcon található reflexpontok gyengéd érintésével segít felszabadítani és átalakítani a lelki és energetikai blokkokat, amely révén az újra harmóniába kerülsz.

A kezelés során a meditatív állapot segít, hogy az érintések hatására elinduljon benned az energia, amely a jelent és a múltat összeköti és utat nyit a múltbéli események feldolgozására. Így azok a mindennapi életedbe a továbbiakban nem zavarnak be, mivel törlődnek a sejtmemóriádból.

Életmód Tanácsadás és Terápia

Az egészség akkor válik igazán fontossá az embereknek, amikor nincs. Ha egészségtudatos hozzáállással rendelkezel, akkor nem kell ideáig eljutnod. Az egészség nem állandó dolog, hanem egy érzékeny egyensúlyi állapot, amelynek fenntartása döntések sorozatán alapul. 

Ha odafigyelsz a táplálkozásra, alvásra, mozgásra, gondolataidra, igyekszel mérsékelni a  stresszt, azzal nagyon sokat tehetsz magadért.

Fülakupunktúra

A fülakupunktúra jó hatással van minden fájdalom, testi tünet, lelki zavar mérséklésére, a stressz csökkentésére. Támogatóan hat a méregtelenítésben, fogyókúrában. Harmóniát hoz. Általa ismét egyensúlyba kerülsz, relaxáló hatása van. Segítségével könnyedén elhagyhatod káros szokásaidat, függőségeidet, bármi is legyen az.

Kineziológia

A kineziológiai technikák és gyakorlatok az egyensúly visszaállításában segítenek. Támogatják a szervezet egészséges működését testi, lelki és mentális szinten.