Együttműködésünk…

Senki nem ehet, vagy nevethet a másik helyett és senki nem haladhat a másik helyett. Ez a testi és a lelki tünetekre egyaránt igaz.

Ha a szándék megszületett benned a változtatásra és megvan a motivációd, akkor létrejöhet a teljesség. Ekkor vállalod annak a felelősségét, hogy nem más fogja meglépni a fejlődés lépcsőjén vezető lépéseket, hanem Te magad.

Az aktív részvétel előfeltétele a sikernek. Ennek érdekében otthoni feladatokat is kapsz tőlem, amelyek növelik a kezelés hatékonyságát (akupresszúrás pontok, mozgásos energiagyakorlatok, vizualizáció, ÉFT és egyéb testi, lelki, mentális és energetikai egyensúlyt támogató feladatok). 

Egy alkalom is sokat tud segíteni, de ez csak tüneti enyhülést hoz. Ha egy előre megbeszélt, részletesen kidolgozott rendszerben gondolkozunk, akkor érjük el a kívánt hatást. Ez sokkal intenzívebb és eredményesebb. Kitartást és elköteleződést igényel mindkét féltől. De megéri. Emiatt ajánlom, hogy folyamatban gondolkozz, amikor hozzám fordulsz. Ez tudja garantálni a hatékony változást, gyógyulást.

A részletes anamnézis után megbeszélt terápiás terv minimum 12-16 alkalmas folyamatra  vonatkozik. Tehát a terápia több hónapot vehet igénybe. A problémától és az egyéntől függően mindig egyedi felépítéssel.

A találkozások másfél, majdnem két óra időtartamúak és kezdetben hetente, kéthetente majd ritkábban, háromhetente, majd havonta történnek.