Együttműködésünk…

Senki nem ehet, vagy nevethet a másik helyett és senki nem haladhat a másik helyett. Ez a testi és a lelki tünetekre egyaránt igaz.

Ha a szándék megszületett benned a változtatásra és megvan a motivációd, akkor létrejöhet a teljesség. Ekkor vállalod annak a felelősségét, hogy nem más fogja meglépni a fejlődés lépcsőjén vezető lépéseket, hanem Te magad.

Az aktív részvétel előfeltétele a sikernek. Ennek érdekében otthoni feladatokat is kapsz tőlem, amelyek növelik a kezelés hatékonyságát (akupresszúrás pontok, mozgásos energiagyakorlatok, vizualizáció, ÉFT és egyéb testi, lelki, mentális és energetikai egyensúlyt támogató feladatok). 

Gyerekeknél nagyon fontos, hogy a szülők támogatóan álljanak az otthon végzendő mozgásos feladatokhoz. A legjobb, ha az egész család vagy a többi testvér együtt végzi ezeket a játékos gyakorlatokat, biztosítva ezzel az örömmel végzett tevékenységet és a gyermek harmonikus fejlődését.

Egy alkalom is sokat tud segíteni, de ez csak tüneti enyhülést hoz. Ha egy előre megbeszélt, részletesen kidolgozott rendszerben gondolkozunk, akkor érjük el a kívánt hatást. Ez sokkal intenzívebb és eredményesebb. Kitartást és elköteleződést igényel mindkét féltől. De megéri. Emiatt ajánlom, hogy folyamatban gondolkozz, amikor hozzám fordulsz. Ez tudja garantálni a hatékony változást, gyógyulást.

A részletes anamnézis után megbeszélt terápiás terv minimum 12-16 alkalmas folyamatra  vonatkozik. Tehát a folyamat több hónapot vehet igénybe. A problémától és az egyéntől függően mindig egyedi felépítéssel.

A találkozások felnőtteknél minimum másfél óra, gyerekeknél egy óra időtartamúak és kezdetben hetente, kéthetente majd ritkábban, háromhetente történnek.

A folyamat időtartama minden esetben az elérendő célmeghatározás függvényében változik.

Cégeknek, iskoláknak, csoportoknak minden esetben igényfelmérés után egyedi ajánlat készül. Mivel cégünk egészségügyi szolgáltató, cégekkel hosszútávú együttműködésre is lehetőség van.