Önmenedzselés felsőfokon – cégeknek, magániskoláknak

Olyan szervezetek / cégek / magániskolák felelős vezetőinek figyelmébe ajánlom csomagjainkat, akiknek fontos munkatársaik / kollégáik / diákjaik fizikai, érzelmi és mentális jólléte.

Szakmai napok, projekthetek színesítésére, egészségnapok lebonyolítására való programajánlataink közül választhatnak az érdeklődők stresszkezelés, egészségtudatosság, mozgás, természetes gyógymódok, alternatív pszichológiai és coaching technikák témában.

Előadások, interaktív workshopok az alábbi témakörökben:

  • Stresszkezelés hatékonyan! – Elkerülni nem lehet, de nem mindegy, hogyan éljük meg és hogy kezeljük a stresszes helyzeteket a mindennapokban.
  • Burn out, a kiégés veszélye! – Vedd észre, előzd meg! (tesztek, megoldási javaslatok)
  • Legyen B terved! – Öngondoskodás felsőfokon (A környezettudatosság, egészségtudatosság jegyében alternatív technikák a mindennapokban.)
  • Használd a képességeidet maximálisan! – Képességfejlesztés, tanulási coaching, személyes profil, integrált agyműködés, garantált sikerek az élet minden területén.
  • Vedd a kezedbe az egészségedet! – Te vagy felelős magadért! – Egészségmegőrzés, egészségfejlesztés (A hétköznapokban is könnyen alkalmazható ősi tudás: keleti mozgásformák, meridiánrendszer, öt elem tan.)
  • Légy összhangban magaddal! – Az érzelmek, tudatosság, gondolkodás, konfliktusok, testi tünetek összefüggései a harmonikus testi, lelki, szellemi egészség tükrében.
  • A gondolkozásunk hatalma! – Könnyedén elsajátítható technikák a mindennapokban, hogy minél stresszmentesebben, sikerorientáltan, eredményesen, örömmel élhessük életünket.

A csoportos témákon túl lehetőség van a kollégák számára egyéni időpontok biztosítására is rendelőnkben, amelynek során maximális diszkrécióval tudok tanácsadással, személyes konzultációval segíteni a magánéleti és munkahelyi konfliktusok megoldásában, rugalmasan igazodva a munkaidőhöz.

A fenti szolgáltatások a különböző igényekhez igazodva egyedi árazásúak, a szolgáltatásról számla kerül kiállításra.