Manapság…

Sokan úgy keresnek fel, hogy már csomó helyen voltak, orvostól orvosig jártak és a zavaró testi tünetükre mégsem találtak megnyugtató megoldást. Nagyon kellemetlen, amikor valami a lelkiismeretes orvosi kezelések ellenére újra és újra fellobban. Bár tökéletesen megbízunk az egészségügyi rendszerben és abszolút bizalommal vagyunk az orvosunk felé, mégis tehetetlennek érezzük magunkat. 

Motoszkál bennünk, hogy lehet még valami a háttérben, hátha mi is tehetünk valamit a saját egészségünk érdekében. Ilyenkor érdemes megfontolni az életmódváltás lehetőségét. Illetve ha olyan elszántak vagyunk akkor azt, hogy a problémáink gyökeréig ásunk. Ezt hatékony módszerekkel megtehetjük. 

Ilyen a spirituális választerápia, amely egy táblázatkészlet és inga alkalmazásával történik. Nagyon érdekes, hatékony és fájdalommentes technika azoknak, akik nyitottak az alternatív és spirituális módszerek iránt. 

Egy másik remek módszer, a család- és rendszerállítás, amivel a transzgenerációs kötéseket, kötődéseket lehet oldani. Fókuszba lehet állítani a zavaró testi tünetet és az azt kiváltó okot.