Te is szorongsz?

Elmondható, hogy így vagy úgy, kisebb vagy nagyobb mértékben mindannyian szorongunk. Valószínű Te is, ahogy én is, vagy bárki más. Nem mindegy azonban, hogy ez a szorongás mennyire befolyásolja mindennapjaidat.

Gondolataink befolyásolják érzelmeinket.

Biztosan észrevetted már, hogy vannak napok, amelyek sokkal könnyedebben telnek, más napok, pedig nehézkesen vánszorognak, tele feszültséggel és stresszel. Az hogy milyen beállítódással, hozzáállással viszonyulsz a dolgokhoz, nagyban befolyásolja azt, hogyan érzed magad, mennyire érzed stresszesnek a helyzeteket, milyen mértékben szorongsz.

Szerencsére, mint minden ez is tanulható. Mégpedig az, hogy miként lehet szokásaink apró változtatásaival javítani a hangulatunkon, hogy boldogabbak, elégedettebbek legyünk és könnyedén vegyük az előttünk álló kisebb-nagyobb akadályokat.

A célzott holisztikus terápia során sokan arról számolnak be, hogy könnyedebbnek, szabadabbnak érzik magukat. A leglényegesebb, hogy a folyamat végére olyan erős kapcsolódást éreznek önmagukkal, amelyben sokkal jobban elfogadják és szeretik magukat, mint ahogy azt korábban érezték.